Sugeng Rawuh ing Perusahaan Kami

Pambuka Produk

  • Stunt Scooter

    Skuter Stunt

    Katrangan singkat:

    Skuter gaya bebas (uga dikenal minangka skuter, nunggang skuter, utawa mung nunggang olahraga) minangka olahraga ekstrim sing kalebu nggunakake skuter stunt kanggo nindakake trik gaya bebas sing padha karo motorcross sepeda (BMX) lan skateboard. Wiwit olahraga kasebut diwiwiti ing taun 1999, skuter aksi wis saya maju. Contone, perusahaan skuter Razor ganti mung nggawe model Razor A standar uga nggawe skuter sing digawe khusus lan nggabungake bagean saka perusahaan liyane. Nalika olahraga saya gedhe, bisnis lan sistem digawe kanggo nyengkuyung tuwuhing komunitas skuter. Conto sistem dhukungan awal yaiku forum Scooter Resource (SR), sing mbantu ngembangake komunitas skuter kanthi nyambungake wong sing minat skuter ing taun 2006. Amarga skuter dadi luwih populer, ana permintaan bagean-bagean pasar mburi sing kuwat lan toko-toko skuter nggawa bagean kasebut.

  • Electric Scooter

    Skuter Listrik

    Katrangan singkat:

    Skuter tendhangan listrik umume ngungkuli popularitas mesin-mesin bermesin gas wiwit taun 2000. Biasane duwe loro roda cilik sing atos, kanthi sasis sing bisa dilipat, biasane aluminium. Sawetara skuter tendhangan duwe roda telu utawa papat, utawa digawe saka plastik, utawa gedhe, utawa ora melu. Skuter trickster kinerja tinggi digawe kanggo wong diwasa duwe roda ngarep sing luwih gedhe. Skuter tendhangan listrik beda karo skuter mobilitas amarga uga ngidini propulsi manungsa, lan ora duwe gir. Kisaran biasane beda-beda gumantung saka 5 nganti 50 km (3 nganti 31 mi), lan kecepatan maksimal udakara 30 km / jam (19 mph).

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

Kabeh sing kita khususake ing JOYBOLD yaiku babagan mobilitas. Kita inovatif lan ngrintis minangka merek skuter listrik ing China, kita luwih prihatin babagan gaya urip sing kreatif, ora mung nyukupi kabutuhan sajrone urip sampeyan, nanging misi kanggo planet sing apik ing ngupayakake perlindungan lingkungan.